keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Nyt se alkaa!

Olen jo pitkään miettinyt blogin aloittamista ja nyt sain vihdoin siihen sykäyksen. Muutaman ystäväni vannovat bloggauksen nimeen ja itsekin olen sitä harrastanut kun asuin ulkomailla. Suomeen paluun jälkeen bloggaaminen kuitenkin jäi opiskelu- ja työkiireiden vuoksi, mutta nyt alkaa tahti hieman rauhoittua, joten pätin ottaa härkää sarvista ja katsoa, miten tämä sujuu.

Näin alkuun on hyvä sanoa, että kaikki mitä blogiini kirjoitan, perustuu omiin mielipiteisiini, ellen toisin mainitse. Tarkoitus on tarkastella elämää, yhteiskuntaa, kulttuuria, ihmissuhteita ja monia muita aiheita omaan kokemukseeni perustuen. Otan mielelläni palautetta vastaan, jos jokin kirjoitus aiheuttaa ihmetystä, kummastusta, vastalauseita, iloa, surua, vihaa tai riemua. Kaikki kuvat ovat myös omiani, ellen toisin ilmoita.

On myös ehkä hyvä kertoa hieman kuka olen. Näppistä täällä naputtelee kolmikymppinen sinkku, viestinnän ammattilainen, joka ensi viikolla nappaa pitkästä opiskelijaurasta palkinnoksi FM-tittelin. Töissä olen suuressa kansainvälisessä kaupanalan yrityksessä, jossa vastaan omalta osaltani asiakaspalvelun viestinnän laadusta ja teknisestä toteutuksesta. Asustan Espoossa yksin, ilman lemmikkejä ja vietän mahdollisimman paljon aikaa perheen ja ystävien kanssa. Urheilen ja yritän pudottaa painoani (siitä varmasti lisää jatkossa), jojoilu on tosin äärimmmisen tuttua.

Koska olen kiireinen, en lupaa päivitellä blogia joka päivä, mutta aina kun siltä tuntuu! Tervetuloa siis lukemaan! 

3 kommenttia:

  1. Hienoo jee, sä kirjotat hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Ps. löysin kirjoitusvirheen: Töissä ole suuressa kansainvälisessä ;)

    VastaaPoista
  3. Korjattu :) Vanhan koneen näppiksessä ei oikein kaikki nappulat aina toimi, joten kirjaimia saattaa puuttua! Kiitos palautteesta ;)

    VastaaPoista